Borre Viking Faire (Part One)


This is Borreparken, where Borre Viking Faire took place. Many viking graves dated year 600-900 are to be found here.  My dearest sister in spirit and I spent a whole night on top of the one on this very picture. There, we were talking with ancient souls, and practicing our throat singing skills from dusk til' dawn. 

This photo was taken by Wictoria Nordgaard.  She asked politely and I felt honored to pose for her. 
(All other photos by me)

Vikings came from far away to fight

Ah, the things we do to get to Valhall.
Behold; A swedish viking! (...As far as I can recall. My deepest apologies if all the mead and bonfires made me forgetful about Thy ethnicity)

Wool, linen and other naturally coloured fabrics were to be found everywhere

Carvings of Odin and Sleipnir on a SkullAnd here, a video from Borre Viking Faire: made by my Dearest Sister in Spirit
Please notice the guy throat sining towards the end of this video... in his sleep(!) Hillarious, even for ancient souls like ourselves.

:This summer I spent time with some of my dearest friends. We drank mead, ate meat, danced and sang with fellow viking souls.
There was also room for purchasing new treasures, which I shal show off later. 

~Vegvisir 


http://www.youtube.com/watch?v=UO3Nvbhezjs&feature=share&list=UUk9LJHqQIHsp4oNR5EpS24g

4 kommentarer

Skade Vikinghulder

04.09.2012 kl.22:38

Herlig! Neste år skal jeg være der om kvelden og sånn og....magisk. Og ja, han er svensk :) Og har en utrolig fin nålbundet genser som jeg vil kopiere :D

Silje S.

05.09.2012 kl.00:23

Vikingsommer <3 *glede seg til å oppleve Borre neste gong*

Heresetai

05.09.2012 kl.10:59

Ah! Vakre, fantastiske Borre og fine vikingmarkedet de har der. Jeg var der flere ganger som barn og deltok som viking en gang for et par år siden. Fine-fine :)

Kristin

05.09.2012 kl.17:36

Hihi, det andre bilde av vikinger som slåss, han i rød tunika er en god kompis av meg ;) Misunner deg veldig, hadde store planer om å reise dit før jeg måtte avlyse pga tur til Kina :P

vegvisir

06.09.2012 kl.19:15

Skade Vikinghulder: Det kan jeg på det sterkeste anbefale deg, for det var verdt hver eneste våkne time av mitt jordiske liv. Takk for bekreftelsen på blondusen sin etnisitet! Jeg ble opptatt med å løfte spiriten til kameraten hans rundt et leirbål. Han var veldig sinna for noe av historisk art ang. vikingtiden, og jeg øste av mine velmente visdomsord til alle rundt bålet smilte.Jeg vet nemlig hvordan det er å være sint for noe ang. vikinghistorie verdus moderne tid, så jeg vet hva jeg selv ville ha ønsket å høre i en slik situasjon. Spurte du svensken om genseren? Kan du nålbinding? *smile*

vegvisir

06.09.2012 kl.19:16

Silje S.: <3 Eg saknar deg, o vakre skjoldmøy av dei høge fjell i Bjørgvin. Du skal stå ved mi side neste sumar, og vi skal syngje og leike til natta kjem, og endå meir.

vegvisir

06.09.2012 kl.19:18

Heresetai: Det later til at du hadde en fin barndom *smile* Borre må være et fantastisk sted å ta med sine små. Det var en tanke som slo meg da jeg vandret rundt og så på de små glade ansiktene til familiene om var der. Fine.

vegvisir

06.09.2012 kl.19:19

Kristin: Måtte Kina behandle deg godt, datter av Frøya. Og måtte neste år oppfylle ditt ønske. Hill Odin!

Skade Vikinghulder

06.09.2012 kl.20:46

Hehe, det var snilt av deg - alltid godt å ha noen til å løfte spiriten når man er litt sint :) Ja, jeg pratet litt med ham og han derre tannlause sjonglør/flammeblåser/tøysemannen, og fikk jaffal gitt ham et kompliment for fin genser og at jeg gjerne skulle laget en liknende. La merke til den på Borre også, veldig kul :) Ja, jeg kan nålbinde, men jeg kan se for meg at en genser er litt ambisiøst ennå - for jeg er ikke SÅ dreven at det gjør no. :)

Valkyrja

07.09.2012 kl.16:29

Fine bilder ^^ Borre ser ut til å være en nydelig marknad og jeg må definitivt ta ferden dit en gang. Jeg tror forresten at den svenske vikingen heter Elias...men jeg var dog også påvirket av bålrøyk og mjød den gangen så det er jammen ikke sikkert at jeg husker rett. :-)

Skriv en ny kommentar

hits